Τη Zackie Oh! τη δημιούργησε η Θεά ΕρμΑφροδίτη, από το πλευρό του Zak Kostopoulos (ο οποίος το αφαίρεσε για μεγαλύτερη…ευκαμψία!).

Κάποτε ήταν πολύ, πολύ πλούσια και ζούσε στη βίλα της, που την ονόμαζε Εδέμ. Mια νύχτα, εμφανίστηκε στην πόρτα της ένα φίδι και της προσέφερε ένα μήλο. Επειδή όμως απεχθάνεται την υγιεινή διατροφή και δεν τρώει φρούτα, το αρνήθηκε. Την επόμενη μέρα, το πονηρό φίδι επέστρεψε έχοντας μετατρέψει το μήλο σε μηλίτη. Τον ήπιε μονορούφι, καθότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο αλκοόλ, και από τότε έγινε αλκοολικιά, ήπιε όλη της την περιουσία, την παράτησε ο άντρας της, δεν είχε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ, και της έκαναν και έξωση από την Εδέμ.
Από τότε έχει βάλει σκοπό να εξαντλήσει όλο της το ταλέντο και την πουτανιά για να γίνει Μαντόνα στη θέση της Μαντόνα, και να αποκτήσει ξανά αμύθητα πλούτη και μια θέση στον παράδεισο.

Στον ελεύθερο χρόνο της είναι και «ντραγκτιβίστρια»-μάχεται για κοινωνική δικαιοσύνη και παγκόσμια ειρήνη-και εξολοθρεύει φασίστες πετώντας τους βόμβες από πουστρόσκονη (γνωστή και ως «γκλίτερ»).

Το Gender Fest θα φιλοξενήσει τη Zackie Oh! σε drag show γεμάτα γκλίτερ!